Italiaans in Italie 26/8-2/9

Leer Italiaans in Italie en pas het meteen toe 'in het wild'.
Uw leraar is Toni Gigi, Bachelor Universiteit van Amsterdam in Italiaanse taal en Cultuur, zelf half Italiaans en opgegroeid in Nederland.
In de ochtend krijgt u les, binnen of buiten 'op excursie' en in de middag en avond kunt u Italie verkennen en uw net vergaarde kennis direct toepassen, want u zult natuurlijk 'huiswerk'krijgen van de 'meester'.
U verblijft in een groene oase vlakbij Rome, B&B Cipriani, met een prachtige tuin waar ook een zwembad tot uw beschikking is. 
De eerste dag zondag, kunt u bijkomen van uw reis en de omgeving verkennen door bv naar Rome te gaan, op iets meer dan een uur afstand met de auto.
Vanaf maandag t/m vrijdag kunt u van 10 tot 13 uur de lessen volgen. 

De prijs voor deze vakantie met een plus is E 385,- 


 

 


Ontbijt is uiteraard inbegrepen.
Wij doen 'social eating', dit houdt in dat u voor de lunch en/of het avondeten kunt aanschuiven voor een simpele Italiaanse pastamaaltijd wel of niet met vlees/vis en desert van het seizoen. (incl 1 glas wijn). Mineraalwater staat beschikbaar op de tafel.
Omdat het een sociaal gebeuren is, kan men uiteraard zelf wijn meebrengen om te delen of wij zorgen voor wijn tegen kostprijs.
Lunch is E 5,-, avondeten E 10,- tesamen E 12,50.
Wie hier gebruik van wil maken vragen wij om dit aan te geven in de ochtend.
U kunt natuurlijk ook altijd naar een leuk restaurantje gaan, wij kunnen er diverse aanbevelen, waar men voor een redelijke prijs goed kan eten.
U wordt gehuisvest in gedeelde kamers met 2 bedden, ruim genoeg voor 2 personen.
Er zijn 2/3 volledig ingerichte badkamers beschikbaar, incl. fohn, shampoo en douche-schuim.

Free wifi is aanwezig, net als vrij parkeren op het terrein.
Wij bevelen aan om met de auto te komen indien mogelijk, of een auto te huren op het vliegveld, omdat u dan mobiel bent en veel meer van de omgeving kunt zien.
Redelijk geprijsde tickets vindt u hier daar kunt u ook autohuur regelen.
B&B Cipriani vindt u hier
U
 kunt hier boeken of meer info vragen