Schilderen en marmeren

Relaxvakantie op een uurtje van Rome met zwembad, creatieve workshops en stadsrondleiding in Rome

U verblijft in een groene oase vlakbij Rome, B&B Cipriani, met een prachtige tuin waar ook een zwembad tot uw beschikking is. 

Inbegrepen zijn vier ochtenden workshops tekenen met potlood en schilderen met pastels of naar keuze basistechnieken van het marmeren. En een rondleiding in Rome die voert naar bekende plaatsen maar ook naar het prachtige GNAM museum met een topcollectie kunst uit de laatste twee eeuwen waaronder van Gogh en Boldini.
Workshops en rondleiding worden gegeven onder deskundige leiding van de Nederlands-Italiaanse kunstenaar Paul Louis Kalishoek. Hij heeft wereldwijd in de laatste 25 jaar zeer grote projecten gedaan. Bekend in Nederland is oa. het Romeinse deel van het Archeon, muurschilderingen in het Paleis van Justitie en de grootste muurschildering en glasschildering van de Benelux.


De eerste dag kunt u bijkomen van uw reis en de omgeving verkennen. De volgende ochtenden kunt u van 10 tot 13 uur workshops volgen. Een gehele dag gaan we Rome verkennen en via prachtige minder door massatoerisme overlopen straatjes slenteren we langs bijzondere plekken. Dag 7 is helaas na een heerlijk ontbijt weer de terugreis.

De prijs voor deze heerlijke vakantie is 7 dagen voor 399€ (5 dagen workshop incl tour in Rome)
Incl. verblijf in B&B Cipriani, waar u zaterdag 22/7 aankomt en zaterdag 29/7 weer vertrekt. 
Zondag kunt u spenderen zoals u wilt en vanaf maandag begint uw workshop.
Alle materialen voor de workshops zijn inbegrepen in de prijs.
Uw verblijf is incl. een goed ontbijt en u wordt gehuisvest in gedeelde kamers met 2 bedden, ruim genoeg voor 2 personen.Er zijn 2/3 volledig ingerichte badkamers beschikbaar, incl. fohn, shampoo en douche-schuim.
Wij doen ' social eating' dit houdt in dat u voor de lunch en/of het avondeten kunt aanschuiven voor een simpele Italiaanse pastamaaltijd wel of niet met vlees/vis en desert van het seizoen. (incl 1 glas wijn). Mineraalwater staat beschikbaar op de tafel.
Omdat het een sociaal gebeuren is, kan men uiteraard zelf wijn meebrengen om te delen of wij zorgen voor wijn tegen kostprijs. Lunch is E 5,-, avondeten E 10,- tesamen E 12,50 Wie hier gebruik van wil maken vragen wij om dit aan te geven in de ochtend.
U kunt natuurlijk ook altijd naar een leuk restaurantje gaan, wij kunnen er diverse aanbevelen, waar men voor een redelijke prijs goed kan eten.
Free wifi is aanwezig, net als vrij parkeren op het terrein.
Wij bevelen aan om met de auto te komen indien mogelijk, of een auto te huren op het vliegveld, dan kunt u veel meer zien van de omgeving, omdat u dan mobiel bent.
Redelijk geprijsde tickets vindt u hier daar kunt u ook autohuur regelen.
B&B Cipriani vindt u hier
U
 kunt hier boeken of meer info vragen


Niet inbegrepen; tijdens excursie vervoer naar Rome, entree museum en versnaperingen.