Vakantie met een PLUS!!!

In juli, augustus en september organiseren wij een aantal bijzondere weken in B&B Cipriani

  • 2-persoonskamer

    Ruime 2-persoonskamer met commode met grote spiegel en grote kledingkast en prachtig uitzicht op de bergen. 2- persoonsbed kan ook als 2 aparte bedden worden gebruikt

  • 2-persoonskamer

    Ruime 2-persoonskamer met kingsize 2-persoonsbed,commode, grote staande passpiegel en grote inpandige kledingkast.Prachtig uitzicht op de mooie tuin.

  • 3-persoonskamer

    Ruime 3-persoonskamer met 2 persoonsbed en opklapbed, commode met kleine spiegel en grote inpandige kledingkast en uitzicht op de prachtige tuin.

In onze villa met zwembad,3 privekamers en 1 appartement op een landgoed van 60.000m2, krijgt u het echte Italiaanse gevoel van buiten wonen, onder Nederlandse leiding.
Wij zijn een van de weinige plekken in Italie waar uw hond van harte welkom is en u ongehinderd kunt genieten in complete rust samen met uw hond(en).
Wij zijn gelegen vlakbij het historische stadje Rieti, 'het midden van Italië', en in 45 min bent u in Rome en aan de Adriatische kust.

Het huis van onze agricultura, gebouwd onder privaat architectuur, geeft u het buitengevoel waar u naar zoekt en de zekerheid van aardbeving-proof zijn.

Wij willen dat iedereen zich welkom voelt en daarom is er voor de rokers onder ons een beschutte plek waar zij buiten een sigaret kunnen opsteken.

Wij begroeten ook graag artiesten. Schrijvers krijgen direct inspiratie van het fantastische uitzicht vanaf de diverse terrassen.

Ook voor schilders is de omgeving een waar paradijs.
Is fotograferen uw hobby/werk? U kunt op ons landgoed en daar buiten de mooiste plaatjes schieten.

Met onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle aanbiedingen.

B&B Cipriani ligt vlakbij de 'Cammino di Francesco, de voettocht van Sint Franciscus van Assisi van meer dan 100 km door Lazio, Umbria en Toscane.

Er zijn diverse wandelroutes beschikbaar in de prachtige natuur van deze drie regio's..

In onze agricultura produceren wij onze eigen honing, jams, likeur, ingemaakte tomaten en tomatensaus, olijven enz. Verder groeien er diverse groenten van het seizoen en kruiden in de moestuinen, die verkrijgbaar zijn voor onze gasten.

 

In de gezellige salon met openhaard kunt u op de sofa relaxen en in de ontbijthoek ontbijten.
De tv in de salon is voor sportevenementen en verder kunt u op uw eigen tablet, i-pad of telefoon gewoon, gratis, tv kijken. 

Onze 'shabby-chic look' is te vinden in de 'mix and match' van onze inrichting, oud en nieuw, antiek and not en veel combo's in lakens, dekens en handdoeken.

Onze eenvoudig ingerichte kamers zijn ruim, gezellig en schoon en hebben zonder uitzondering een magnifiek uitzicht, hetzij op de tuin, hetzij op de bergen.

Het appartement op de eerste etage bestaat uit 2 slaapkamers met 5 slaapplaatsen en een badkamer met gebruik van de keuken en wasmachine.

De gezellige zitkamer, het terras achter, het zwembad (vanaf mei tot oktober beschikbaar),de buitenkeuken met pizza-oven en de barbecue bij het zwembad zijn allemaal beschikbaar voor onze gasten. 
Op het landgoed rondom de villa kunt u heerlijk wandelen met uw hond en genieten van de prachtige vergezichten.

Op het terrein kunt u vrij parkeren en u vindt ons hier

Boeken  kunt u door gebruik te maken van ons contactformulier

of door te bellen ; 0039-0746754981/00393464709021

Onze prijzen vindt u hier

Prettig geprijsde vlucht en huurauto vindt u hier

Alle prijzen zijn incl. (ontbijt voor de privekamers)en gebruik van alle faciliteiten, incl. wifi, gebruik van de buitenkeuken, barbecue, pizza-oven, zwembad en parkeren.
Er is borg voor de sleutel van het hek ad E 20,- omdat deze heel duur zijn om te laten maken.
Gebruik van de wasmachine is E 5,-per keer

Wij zijn helaas niet ingericht om kinderen onder de 16 jaar te accomoderen.
Indien u bij ons boekt gaat u accoord met onze huisregels, beschreven op deze pagina.

Vakantie met een PLUS!!!

In juli, augustus en september organiseren wij een aantal bijzondere weken in B&B Cipriani